A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Управління Держпраці у Волинській області інформує

Дата: 27.08.2020 16:15
Кількість переглядів: 590

Фото без описуУправління Держпраці у Волинській області наголошує — з 1 вересня розпочинається посилена інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників З першого вересня стартує масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.

З метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин, починаючи з 11 серпня 2020 року активізовано інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, яка проводиться на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка.

Починаючи з 1 вересня 2020 року проходитиме масштабна інспекційна кампанія щодо виявлення неоформлених працівників.

У випадку встановлення інспектором праці незадекларованого працівника, до роботодавців вживатимуться усі заходи щодо притягнення до відповідальності, передбаченої чинним законодавством.

До 1 вересня у роботодавців є можливість встигнути переглянути правильність оформлення трудових відносин з найманим працівниками.

Управління Держпраці у Волинській області вкотре закликає роботодавців бути відповідальними та оформити трудові відносини з усіма працівниками відповідно до норм чинного законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь