A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Перемога колківчан в обласному Фестивалі з пляжного волейболу на Кубок Волинського ОЦ ФЗН "Спорт для всіх"

Дата: 25.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 1215

З метою організації активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення, сприяння розвитку «зеленого туризму» та залучення до нього широкого населення всіх вікових груп, а також пропаганди рухової активності і здорового способу життя з 22 по 23 серпня 2020 року Волинський обласний та Камінь-Каширським міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» при підтримці Камінь-Каширської міської ради спільно з відділом освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації провели на озері Озюрко Камінь-Каширського району ІV-й обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня Незалежності України.

Поборотись за звання найсильніших на обласний фестиваль завітала рекордна кількість команд, а це 31 команда з різних куточків Волині. Змагання проводились у трьох вікових категоріях для чоловіків 18-35р., 36-45р., 46 р. + та жінки 18+.

Жінки І місце – м. Ковель «Ковельчанка» (Валерія Вавринюк, Наталія Ніколаюк), ІІ місце у новачків даного фестивалю команди «Колки» (Юлія Рудь, Наталія Книшевська), ІІІ місце – Камінь-Каширський р-н «Едельвейс» (Анастасія Привценець, Соломія Войчук).

Дощ не був на заваді проведення церемонії нагородження, під час якої організатори фестивалю привітали переможців та призерів і нагородили призами, грамотами, дипломами, медалями та кубками відповідних ступенів, а також подякували командам за видовищну боротьбу, створення сприятливої атмосфери і участь у фестивалі.

Вітаємо наших переможців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь