Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітання Колківського селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2020 10:49
Кількість переглядів: 654

Фото без описуШановні жителі Колківської селищної ради! Прийміть найсердечніше вітання з нагоди великих національних свят нашої державності - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

Від щирого серця й від усієї душі зичу вам, мої дорогі земляки, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові звершення, на нові добрі починання в ім'я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

З повагою –Колківський селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь