A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

"Музика – це такий вид мистецтва, який спонукає душу жити, дає їй друге дихання", - так говорять учасники гурту "Зорі" села Ситниця

Дата: 14.08.2020 15:15
Кількість переглядів: 1193

У світі народжуються і живуть люди з різними уподобаннями, характерами, темпераментами… Та немає жодної людини, яка би не захоплювалася музикою. Бог наділяє людину різними талантами, дарами, вміннями, проте музика лунає у серці майже кожної людини. Протягом життя ми чуємо різні звуки природи, спів птахів, – і це також своєрідна музика, яка є нерозлучна з нашим життям.

Весною 2006 року у селі Ситниця при Будинку культури був створений чоловічий аматорський вокальний гурт. Ініціатором створення колективу був директор школи села Ситниця Власюк Микола Іванович.

На початку гурт просто називали чоловічий колектив чи ансамбль, а вже пізніше була дана назва «Зорі». До складу ансамблю входило 12 чоловік. Проте, на теперішній час залишилися тільки Котельчук М.О., Назарчук В.С., Свиріпа Р.Р., Бугайчук В.С., Покотилець І.О. Вік учасників колективу від 30 до 80 років. Перші виступи ансамблю проходили в своєму селі Ситниця. Гурт приймав участь у районних та обласних конкурсах. Але з часом «Зорі» настільки стали популярними, що їх запрошували виступати з концертними програмами у багатьох селах як Маневицького, так і Ківерцівського районів.

Чоловічий вокальний колектив побував навіть у Києві. В основі репертуару колективу є українські народні пісні, козацькі, а також сучасні пісні.

Акомпаніатором завжди була талановита, весела вчителька музики у школі, донька директора школи села Ситниця Власюк-Петрук Мирослава Миколаївна.

"Музика – це такий вид мистецтва, який спонукає душу жити, дає їй друге дихання",- так говорять учасники колективу. На даний час колектив досить маленький, проте ще радує своєю піснею односельчан.

Творчих успіхів чоловічому вокальному колективу «Зорі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь