A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колківській громаді завершують капітальний ремонт адміністративного приміщення по вулиці Волі,1А під відкриття ЦНАПу

Дата: 07.08.2020 14:11
Кількість переглядів: 1816

Фото без описуНині Колківською об'єднаною територіальною громадою проводиться багато робіт, серед яких – створення нового центру надання адміністративних послуг, який би зміг забезпечити належні умови для ефективного надання адмінпослуг, відповідної якості обслуговування жителів об'єднаної громади та надання інформаційних консультацій. Даний Центр буде надавати більше ста послуг.

Наразі підходять до завершення ремонтні роботи та вже найближчим часом планується відкриття ЦНАПу. Згідно підписаного договору з підрядником, а це ТзОВ «ЗАХІД-УНІВЕРСАЛ» вартість робіт становить 1млн.450 тис.грн. ЦНАП має бути комфортним як для працівників, так і для відвідувачів.

Всі інженерні комунікації (електропостачання, опалення, вентиляція, кондиціонування, пожежна безпека) «розводяться» підлогою та під стелею. В приміщенні ЦНАПу встановлено автономне опалення та забезпечено центральне водопостачання. Особливістю даного приміщення є розміщення за принципом «open air» – мінімум перегородок, максимальний простір для безперешкодної комунікації і працівників, і одержувачів послуг.

Також важлива деталь – доступність і безбар’єрність для людей з особливими потребами. Для такої категорії обладнано санітарну кімнату. Що стосується зовнішніх підходів, то це забезпечення пандусами, спрямовуючими тактильними плитками, наліпками на всіх скляних поверхнях, поручнями.

Фінансується капітальний ремонт за рахунок коштів селищного бюджету. Колківська селищна рада в рамках програми U-LEAD component 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» буде забезпечена меблями, оргтехнікою та для працівників ЦНАПу буде проведено навчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь