A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Щоб жити – потрібне сонце, свобода і маленька квітка

Дата: 13.07.2020 09:23
Кількість переглядів: 1858

Фото без описуКожна квітка по своєму прекрасна. Вона є царицею своєї пори року. Так у березні – це крокуси, проліски, підсніжник. У квітні – гіацинти, тюльпани, нарциси, хіодонокса, мускарі тощо. У травні – піони, примула, роза, шиловидний флокс, армерія, лобулярія, обрієта, клєматіс, анемона, гвоздики. Їм на зміну приходять фарби літа – гемерокаліс, бегонія, лілія, кала, астильба, хоста, незабудка, матіола, цинія, гібіскус, гортензія. І наприкінці зацвітають георгіна, астра, бархатці, гладіолуси, хризантеми.

Навколо нас дивовижний світ – країна мрій і казок, в якій головна роль надана квітці.

«Мій сад-моя душа…» - так говорить про своє захоплення наша сьогоднішня героїня Людмила Любежаніна. « Робота – це моє життя. Квіти – це моє захоплення, моє хобі. Не можу бути осторонь цієї краси – вона надихає мене на творчість, дає сили йти вперед, не зважати на брак часу, а деколи допомагає забути про хвороби та негаразди. Намагаюсь створити такий куточок щастя та натхнення у своєму садочку».

Своє захоплення квітами Людмила розвинула 6 років тому. З тих пір у її квітковому господарстві понад 500 колекційних видів різних рослин, від хвойних декоративних дерев до жителів пустелі агав. Особливо хочеться відзначити те, що вона не просто вирощує квіти, вона створює в своєму саду композиції, щоб кожна зона саду відрізнялася унікальністю, різнобарв’ям і певними видами рослин. Так би мовити, кожна зона мала би свою тематику.

Окрасою саду є декоративні хвойні деревця, різні за формою, видом і кольором хвої. Вони чудово поєднуються з королевою саду трояндою, маками, листяними кущиками, за якими вона постійно доглядає.

Цікаві композиції виходять з кам’яної троянди, виграючи різними барвами на сонці. Людмила вміло зонує ними місця в саду, створює доріжки та бордюри. А колекція хост вражає. Красиве листя з цікавими малюнками - справжня окраса саду.

Хочеться відмітити колекцію пустельних рослин Агав. Як каже Людмила, наш клімат для них 100% підходить. Хто проходить мимо дому, зупиняється, розглядає і фотографує таке диво.

В саду є куточок відпочинку з міні ставочком, де вона полюбляє пити каву з друзями і звісно дарує подарунки зі свого саду. Людмила всьому знайде час і загляне до кожної рослинки.

Мить життя деяких квітів зловив об’єктив нашого фотоапарату. Це не професійні фото, але вони можуть частково передати ту красу, яку можуть побачити в саду нашої героїні Людмили Любежаніної.

Якщо ви не байдужі до краси – запрошуємо вас до світу квітів та квіткових фарб.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь