A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітання Колківського селищного голови Олександра Палінкевича з Днем селища Колки

Дата: 10.07.2020 08:14
Кількість переглядів: 1144

Фото без описуДорогі земляки-колківчани, гості містечка! Щиро вітаю вас із християнським святом святих апостолів Петра і Павла та Днем містечка!

День Колок – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у містечку з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам жителів Колок та усієї громади, пишаємося нашими досягненнями, які визнані на рівні держави.

Усі надбання, якими багате наше містечко, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Дорогі земляки! У цей святковий день від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Колок!!! Бажаю вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, наповнюється повагою та порозумінням рідних і близьких.

Божого вам благословення!

З повагою - Колківський селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь