A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Виготовлення солодощів – це не просто кулінарне мистецтво, а й магія

Дата: 09.07.2020 10:45
Кількість переглядів: 2635

Фото без описуСьогодні наша розповідь про «солодку жінку», а точніше про захоплення жительки села Рудники Валентину Назарчук. Улюблене заняття нашої майстрині не тільки приносить їй задоволення, а й дарує радість та насолоду іншим. Адже торти, короваї й солодощі, які випікає – це не лише оригінально та красиво, а й дуже - дуже смачно. З її рук виходять солодкі кондитерські вироби, які стають окрасою сімейних свят, весіль і корпоративів.

 Односельці, сусіди, родичі, друзі, знайомі, які хоч раз скуштували кондитерські вироби Валентини, замовляють їх у майстрині знову і знову. Вони смачні, вміло і зі смаком оздоблені, а головне – випечені з душею. Такими їх робить любов Валентини Миколаївни до кулінарного мистецтва і задоволення, що її солодощі дарують людям радість.

Валентина Миколаївна вдало поєднує свою роботу (працює землевпорядником в Рудниківському старостинському окрузі), домашні справи, а також своє кулінарне захоплення.

Майстриня випікає дивовижні торти, короваї, тістечка, здобу: і класичні, і «сюжетні», в залежності від події, на яку вони згодом потрапляють.

У десертах із кремовою оздобою найбільше вражають «квіткові» торти. Лілії, гербери, ромашки, троянди, орхідеї – усе настільки справжнє, що розумієш: без художнього хисту кондитер не зуміє зліпити ні фігурки людини–павука чи ведмедика з мастики, ні намалювати кремом пишні квіти.

«Коли мене просять зробити виріб по картинці, це мене заганяє в рамки, і відповідно результат не дуже радує, – говорить пані Валентина. «А коли кажуть: «Зроби щось незвичайне!», тоді вже моя фантазія проявляється на повну».

Виготовлення солодощів – це не просто кулінарне мистецтво, а й магія. Бо коли працюєш із мастикою – ти скульптор, коли розмальовуєш – художник, коли випікаєш – кондитер. Але головне, щоб усе це творилося з любов’ю. Тоді виріб утішить і тебе, і того, хто буде його споживати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису               Фото без опису

Фото без опису              Фото без опису                                                       Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь