A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Фото-челендж «Мій щасливий день на рибалці»!!!

Дата: 03.07.2020 15:50
Кількість переглядів: 778

Фото без описуБагато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла.

12 липня в Україні відзначається День рибалки. Це свято не має обмежень по статі або віку і часто об’єднує цілі сім’ї, подаючи привід для гарного і приємного проведення часу на природі, в колі друзів або однодумців. Тому і ми вирішили внести зміни у свято наших рибалок, і запропонувати їм поділитися на сторінці у ФБ зі своїми фото - трофеями.

На фотографії має бути гармонійне зображення моменту рибацького щастя, тобто будь – яка мить на рибалці, яка подарувала Вам справжнє відчуття задоволення і навела на думку «Життя прекрасне!»

Ваші фото Ви відправляєте до 10 липня на електронну адресу : bobik_kolkysr@ukr.net., вказуючи своє прізвище, ім'я та по-батькові,номер телефону.

Тому не зволікайте! Гайда за гарними фото і уловом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь