A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

В ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІст.-ліцей» відбулося нагородження переможців конкурсу «Рятувальники очима дітей»

Дата: 02.07.2020 11:47
Кількість переглядів: 737

Фото без описуЮні вихованці Центру розвитку і творчості дітей та юнацтва Колківської селищної ради Островська Анастасія та Воронюк Іванна під керівництвом Островської Людмили Володимирівни стали переможцями обласного конкурсу «Рятувальники очима дітей». Варто відмітити, що окрім грамот управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації отримали цінні подарунки(волейбольні м’ячі).

Цього року юні таланти з усієї області, вихованці гуртків позашкільної освіти, представили на розгляд конкурсного журі 173 роботи в 16 номінаціях. Зокрема малюнки, літературні твори, фотографії, м’які іграшки, вироби з бісеру, дерева, тканини, соломи, тіста, ниток і паперу, а також моделі пожежно-рятувальної техніки та обладнання, діючі макети-прилади, вироби з природних матеріалів, символи-атрибути ДСНС України, виконані в різних техніках, а також електронні посібники-помічники. Участь у конкурсі взяли діти різних вікових груп: від 5 до 18 років.

Творчість наших дітей допоможе поглибити знання підростаючого покоління з правил особистої безпеки, запобігти надзвичайним подіям та трагічним випадкам на них.

Щиро дякуємо усім учасникам Конкурсу за участь, а педагогам за допомогу талановитим діткам і запрошуємо до участі в Конкурсі наступного року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь