A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Малюю все життя скільки себе пам’ятаю…

Дата: 11.06.2020 16:53
Кількість переглядів: 1797

Фото без описуУ світі навколо нас багато всього цікавого та захоплюючого. Кожен може знайти собі щось до душі. Не можна весь час працювати, навчатися або займатися чимось корисним. Іноді необхідно відпочивати і займатися тим, що подобається виключно тобі. Захоплення людини – це те, що вона робить не тому, що треба, а тому, що їй це подобається. А інколи, це захоплення може перерости у справу усього життя.

В мальовничому селі Годомичі живе і творить свої мистецькі роботи Кравчук Наталія. Малювала все життя скільки себе пам’ятає…Ще з садочка, тому що дуже любила малювати. «Напевно, не було ні дня, щоб я цього не робила, - розповідає Наталя. – Але все життя була самоучкою, і коли вийшла заміж в 1996 році, то вже було не до малювання, бо потрібно було виховувати і доглядати діток». А їх у Наталії Вікторівни п’ятеро: чотири донечки та син. Всі талановиті та обдаровані.

І лише через 14 років, у 32-річному віці, Наталка вступила у СНУ імені Лесі Українки, так як в школу потрібен був спеціаліст образотворчого мистецтва. Навчалася на заочній формі навчання. В 2015 році отримала ступінь бакалавра, а в 2016 - спеціаліста. Було не просто, тому що як вступала до вузу, найменшому сину Максиму мало виповнитись 2 рочки, але все ж закінчила університет з червоним дипломом.

Їздити додому доводилось щодня, так як мамі чоловіка було нелегко тягнути господарство та ще й «купку дітлахів». Але з часом мрія дитинства збулася… (не закінчити ВИШ), а просто побачити як працюють майстри, перейняти їхній досвід. Єдине, про що шкодує Наталія Вікторівна, що не випало на її віку повчитися стаціонарно, але і за це дякує Богу.

Сьогодні Наталія Кравчук радує своїх односельчан, колег, вихованців роботами, в які вкладає всю душу. В її руках горнятко до чаю перевтілюється в цілий мистецький шедевр, який хочеться подарувати своїм друзям та знайомим. Роботи Наталії Вікторівни прикрашають виставки та конкурси районного,обласного та всеукраїнського рівнів

На закінчення розмови Наталя сказала: «Хочеться писати картини. Хоча б приблизне до того, що творили справжні митці…»

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь