A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У громаду надійшла благодійна допомога для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду "Карітас Україна"

Дата: 10.06.2020 10:25
Кількість переглядів: 986

Фото без описуКолківська ОТГ не обмежується у боротьбі з коронавірусом виділенням коштів із селищного бюджету для підтримки медичних закладів. Фахівіці громади працюють і над залученням позабюджетних коштів, пошуком грантових програм українських та міжнародних фондів.

Так, у травні цього року Колківська селищна рада подала заявку  на участь у благодійному проєкті  "Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19", який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд "Карітас України" за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe .

Днями громада отримала від фонду благодійну допомогу «Скриньки здоров’я» у вигляді засобів індивідуального захисту, а саме: костюми біологічного захисту, захисні  окуляри, респіратори, маски, рукавички, термометр та дезинфікуючі засоби.

Увесь вантаж був переданий амбулаторіям загальної практики сімейної медицини в с.Боровичі, с.Четвертня, смт.Колки та працівникам Центру надання соціальних послуг для боротьби з коронавірусом і обслуговування громадян.Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь