A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Колківське ВПУ долучилося до реалізації "Олімпійського екомодуля" з нагоди відзначення Міжнародного дня ООН "Всесвітній день довкілля"

Дата: 05.06.2020 08:25
Кількість переглядів: 509

   Фото без опису 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Витоки дати сягають 1972 року, коли у Стокґольмі, на конференції ООН з довкілля, делегації Японії та Сенегалу запропонували щорічно відзначати цей день, щоб привернути увагу людства до проблем використання природних ресурсів планети.

У міжнародному програмному документі «Порядок денний на ХХІ століття», який прийняли 179 країн світу, відзначено, що «…у наш час світ прагне відійти від нераціональних моделей і стати на шлях екологічно безпечного розвитку». Ця програма, спрямована на досягнення навколишнього середовища високої якості та здорової економіки, залишається актуальною і сьогодні.

Питання захисту навколишнього середовища є вкрай актуальним, враховуючи загальне потепління, забруднення, глобалізацію, технологічність виробництва тощо. Тому з нагоди Міжнародного дня ООН «Всесвітній день довкілля», учні та керівник фізичного виховання Юлія Рудь взяли участь в «ECOLYMPIC». Його мета: використовувати спорт, як додатковий канал та засіб промоції і ознайомлення молоді із культурою екологічно-здорового життя, посилити відповідальність серед молоді щодо майбутнього планети: турбота про своє здоров’я і «здоров’я планети», виховувати культуру щодо сортування сміття. Під час плогінгу (поєднання бігу з збиранням сміття) кращі спортсмени училища провели очистку берегу річки Стир.

Віримо, що спільними зусиллями ми виростимо здорову націю, якій залишимо у спадок чисту, квітучу, родючу українську землю!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь