Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

УВАГА! ЗБЕРІГАЙМО ДОВКІЛЛЯ У ЧИСТОТІ ТА ПОРЯДКУ!

Дата: 03.06.2020 16:34
Кількість переглядів: 670

Фото без описуШановні жителі Колківської об’єднаної територіальної громади! Селищна рада повідомляє усі підприємства, установи, організації, комунальні підприємства, заклади громадського харчування, навчальні, торгові та комерційні заклади, власників приватних домогосподарств про необхідність скошення трави на закріплених територіях громади. Також нагадуємо про необхідність виконання робіт по прибиранню території від сміття, видалення порослі та кущів.

Звертаємось до вас із проханням дотримуватись норм і правил благоустрою, передбачених Законом України “Про благоустрій населених пунктів”.

Благоустрій є візитівкою кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості, це показник рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою й комунального обслуговування населених пунктів.

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави.

Просимо підтримувати у належному стані прилеглі до ваших обійсть території. Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

Дотримання правил благоустрою передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця.

Нагадуємо, що в селищі Колки у визначені дні здійснюється вивезення побутового сміття відповідними надавачами цієї послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь