A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітаня Колківського селищного голови Олександра Палінкевича з Днем Матері

Дата: 08.05.2020 14:18
Кількість переглядів: 783

Фото без описуДорогі наші мами, матусі, неньки, берегині домашнього вогнища! Любі жінки! Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем Матері!

Мама, матуся, матусечка, ненька - саме перше слово, що пестить слух до кінця життя. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі – МАМУ. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.

Материнство — велике диво. З народженням дитини в житті жінки змінюється дуже багато, з’являються нові пріоритети та завдання. Материнство — це не тільки купання в любові і радості, але і щоденна праця.

Дорогі і рідні мами, бажаю мати нескінченну кількість приводів для гордості за свою дитину, мати безмежне терпіння, виявляти мудрість у вихованні гідної людини, ніколи не стикатися з негараздами й хворобами, бути щасливою жінкою і другом своїй дитині. Нехай кожна мама відчуває себе коханою, потрібною і захищеною. Нехай знає, що в будь-який момент вона знайде підтримку і розуміння в колі своєї родини.

Низько вклоняємось Вам, Мамо, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож здоров'я Вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі Ваші негаразди! Добра, розуміння, затишку, любові, гармонії!

 

З великою шаною і безмежною вдячністю

Колківський селищний голова Олександр Палінкевич .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь