A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Пам"ять вічно жива!!!

Дата: 08.05.2020 14:02
Кількість переглядів: 1447

Фото без описуУ ці травневі дні український народ, разом з Європою та світом, вшановує мужність і жертовність тих, хто пройшов дорогами Другої світової війни, на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських і більшовицьких концтаборів, хто в післявоєнні роки відроджував тисячі перетворених на руїни українських міст і сіл. Колківська громада,як і вся Україна, 8 травня відзначає День пам'яті та примирення, а 9 травня – День перемоги. Цьогоріч на календарі ювілейна дата – 75 – річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На привеликий жаль, нам і сьогодні доводиться захищати рідну землю. І наші мужні земляки знову показують справжній героїзм, бо український народ перемагає не лише зброєю, а й силою духу. У цей світлопам’ятний день низько вклоняємося всім ветеранам, які подарували нам не тільки мирне життя, але й власним прикладом показали, як треба боротися, аби перемогти.

В пам'ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Україну, представники Колківської селищної ради, ДП «Колківський лісгосп» та жителі селища поклали квіти до підніжжя пам’ятників загиблим воїнам та вшанували полеглих у війні хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь