A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Фотоконкурс до Дня вишиванки "З бабусиної скрині"

Дата: 07.05.2020 16:01
Кількість переглядів: 1433

Вишиванка – це не просто національне українське вбрання. Вишиванка – генетичний код нації. Щороку у Колківській громаді традиційно відзначали День вишиванки масштабними флешмобами та «вишиванковими» акціями. Однак, цьогоріч на заваді святкуванню став карантин. Ми не впадаємо у відчай та оголошуємо конкурс на кращу світлину у вишиванці.

Умови конкурсу дуже прості: до 20 травня надсилайте на електронну адресу bobik_kolkysr@ukr.net або в приватні повідомлення нашої Facebook сторінки Колківська селищна об'єднана територіальна громада власне фото або фото із родиною. У повідомленні також вказуйте прізвище, ім’я, по-батькові та номер телефону. Головна умова конкурсу – всі люди на фото мають бути у вишиванках. Свої світлини можуть надсилати усі охочі мешканці громади, вік учасників необмежений. Нагадуємо також про дотримання правил карантин – фотографуйтеся з найріднішими, членами родини, які проживають разом з вами.

Напередодні Дня вишиванки, усі світлини будуть опубліковані на нашому офіційному сайті та сторінці у Facebook. А безпосередньо 21 травня, у День вишиванки, ми оберемо переможця. Ним стане автор фото із найбільшою кількістю вподобань. На переможця чекає подарунок від Колківської селищної ради.

Надсилайте свої фото – покажіть красу українських вишиванок!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь