A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Маневицький відділ обслуговування громадян(сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області повідомляє

Дата: 22.04.2020 12:12
Кількість переглядів: 2430

Фото без опису

Маневицький відділ обслуговування громадян(сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області повідомляє, що на виконання Закону України від 17.03.2020р. №530-ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19)”, постанови КМУ від 11.03.2020р. №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19”, наказу Пенсійного фонду України від 12.03.2020р. №28 “Про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19” та з метою запобігання розповсюденню інфекційних захворювань, в т.ч. викликаних коронавірусною інфекцією СОVID-19 прийом громадян у Маневицькому сервісному центрі на період карантину проводиться - для виплати допомоги на поховання та інших нагальних питань.

Обслуговуються громадяни лише за наявності індивідуальних засобів  захисту (масок та рукавичок). У зв’язку з забороною доступу громадян у приміщення Маневицького сервісного центру, документи можна залишити у скриньці для письмових звернень.

Нагадуємо, що через вебпортал Пенсійного фонду України  (www.portal.pfu.gov/ua)можна подати документи для призначення пенсій, отримати необхідні довідки, консультації тощо.

Крім цього, усі необхідні роз’яснення можна отримати за номером “гарячої ” телефонної лінії 2 15 43.

Відповідно до пп.3, п.2 ІІ Прикінцевих положень Закону України № 530-ІХ з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

   Сервісний центр працює з понеділка до п’ятниці з 08.00 год. до 17.00 год.

Вибачте за тимчасові незручності.

 

Виплату пенсії по інвалідності продовжено

 

У відповідності до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)” №540-ІХ від 30.03.2020р. особам, у яких інвалідність встановлена на певний термін та строк повторного огляду зазначений в довідці МСЕК, визначено у період карантину - 12 березня по 24 квітня 2020 року, органами Пенсійного фонду України продовжено виплату пенсій на термін до закінчення карантину.

Тож, якщо термін виплати пенсії по інвалідності закінчився до 24 квітня 2020р., дата переогляду була встановлена з 12 березня 2020року і особа не змогла пройти черговий переогляд, пенсію у квітні буде виплачено в розмірі з урахуванням групи інвалідності, попередньо встановленої МСЕК.

Після закінчення карантинних заходів усі виплати буде перераховано з урахуванням результатів переогляду осіб з інвалідністю.

Виплата зазначених коштів уже розпочата і проводиться у ранішу встановлені дати.

 

Залишайтеся вдома і будьте здорові.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь