Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Громадяни, які повернулися з-за кордону, терміново зателефонуйте своєму сімейному лікарю, який розкаже вам про всі наступні ваші дії

Дата: 08.04.2020 16:22
Кількість переглядів: 1546

Фото без описуУ зв’язку з поширенням коронавірусу Колківська селищна рада звертається до усіх краян з проханням дотримуватися правил і рекомендацій компетентних органів на період епідемії. 

Велике прохання до всіх, хто під час карантину прибув із-за кордону в Україну, терміново звернутися до медичних установ (сімейних лікарів) і повідомити про своє прибуття на територію свого населеного пункту.

Будьте свідомі, дисципліновані й відповідальні, дотримуйтесь всіх рекомендацій лікаря! Не наражайте себе і оточуючих на небезпеку. При перших же симптомах застуди повідомляйте лікаря. Тільки разом ми зможемо зменшити поширення коронавірусу і врятуватися від його наслідків.

У разі виявлення фактів, коли громадяни порушують правила карантину, жителі громади можуть звернутись до районного відділу поліції за телефоном 102, домісцевого дільничного інспектора за телефоном: 0975591289, до Колківської селищної ради, в.о.старост старостинських округів та за телефоном: 0969036903, 0979330562.

Бережіть себе, здоров’я своїх близьких та односельчан!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь