Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

УРЯД ЗНЯВ ЗАБОРОНУ НА ОКРЕМІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 26.03.2020 16:20
Кількість переглядів: 902

Фото без опису25 березня 2020 року, на засіданні Кабінету Міністрів України прийнято зміни до постанови КМУ № 211 "Про запобігання поширення на території України коронавірусу СОVID-19", які знімають запроваджену на час карантину заборону зі здійснення певних видів діяльності".

Так, згідно Постанови КМУ від 25 березня 2020 р. № 239 на період карантину знята заборона щодо торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Уряд пом’якшив умови пасажирських перевезень, які здійснюються підприємствами для виробничих потреб.

Обов’язковою умовою здійснення зазначених вище видів діяльності, а також під час пасажирських перевезень, є забезпечення відповідного персоналу, водіїв і пасажирів засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь