A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Як у Рудниківській школі відзначили Масляну

Дата: 28.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 472

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещенииМасляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Цей смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. Сьогодні Масляна є одним з церковних свят і називається ще Мясопустним або Сирним тижнем.

У народі це свято асоціюється з смачними печеними млинцями та веселими гуляннями. Мета таких гамірних масових заходів полягала в тому, щоб розбудити весну від сну і прогнати геть зиму. Хоча цього року у вигнанні зими не було особливо складних обставин, але ж традиції є традиції.
Так, 27 лютого в загальноосвітній школі с.Рудники відбулося невелике дійство з нагоди Масляної, учасниками якого були учні 3 класу.
Всім присутнім учні розповіли про походження, звичаї та традиції свята. Співали, жартували, танцювали…
А найцікавішим і «найсмачнішим» моментом було частування млинцями. Дійство, підготоване класоводом 3 класу Оніщук Г.С. подарувало весняний настрій, позитивні хвилини та смачні млинці!!!! 
На изображении может находиться: 6 человек, в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек и в помещенииНа изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоятНа изображении может находиться: один или несколько человек и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 4 человека, в помещенииНа изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоятНа изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди сидят, люди едят, стол и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь