A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Волейбольний турнір серед дівчат пам'яті Петра Ліщука

Дата: 24.02.2020 14:37
Кількість переглядів: 2047

Фото без опису23 лютого 2020 року в спортивному залі ОЗНВК «Колківська ЗОШ І – ІІІ ступенів – ліцей» відбувся традиційний турнір з волейболу серед дівчат пам'яті Петра Ліщука.

Цього річ на волейбольному майданчику за першість змагалися 7 команд. Турнір розпочався із параду учасників та урочистим відкриттям. До учасників і глядачів звернулися заступник селищного голови Тетяна Бобік та директор ОЗНВК «Колківська ЗОШ І – ІІІ ступенів – ліцей» Віталій Котеленець.

Зокрема, Тетяна Бобік наголосила, що традиція, яку започаткували, а саме проведення даного турніру, заслуговує поваги. Адже людей, які роблять хороші справи, повністю віддаються своїй професії і розбудовують своє рідне селище потрібно пам'ятати і шанувати.

«Він був вчителем і тренером з великої букви, колегою і товаришем з великої букви. Цей турнір проводиться для того, щоб вшанувати пам’ять про Петра Ліщука, пригадати усі добрі вчинки і хороші справи, які він робив, а також показати, що ми є продовжувачами тієї справи, яку робив Петро Харитонович і якою він жив. А також – це хороша можливість абстрагуватися від напружених робочих буднів і поринути у дружню невимушену атмосферу. Тож бажаю усім учасникам турніру удачі і хорошої гри», – зазначила Тетяна Бобік.

З вітальним словом до присутніх звернувся Віталій Дмитрович, який зазначив: «Для мене – честь бути присутнім на відкритті цього турніру. Я, безумовно, знав і поважав Петра Харитоновича. Він був надзвичайно порядним і чесним, а ще відповідальним, мудрим і щирим. Горів своєю роботою, а справою його життя – був волейбол, який він дуже любив.  Тому ці змагання – це своєрідна данина пам’яті йому».

По закінченні змагань переможці та призери отримали грамоти і медалі відповідних ступенів та цінні подарунки від Колківської селищної ради, а команда-переможець була нагороджена перехідним Кубком від родини Петра Ліщука. Нагороду вручив син тренера – Сергій Ліщук, який відзначив особистим подарунком команду ОЗНВК «Колківська ЗОШ І – ІІІ ступенів – ліцей».

В результаті запеклої боротьби:

І – місце команда старостинського округу села Рудники;

ІІ – місце команда Красновільської сільської ради;

ІІІ – місце команда Колківської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь