A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відбувся ІІ етап змагань фестивалю «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація» (учні 3-4 кл.)

Дата: 07.02.2020 15:55
Кількість переглядів: 1099

Фото без опису

06 лютого 2020 року в ігровому спортивному залі ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» відбувся ІІ етап змагань фестивалю «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація». Участь у  ньому  взяли учні  3-4 класів десяти шкіл  Колківської громади.

Урочисто, під звуки маршу, у виконанні шкільного духового оркестру «Юність», парадною ходою учасники увійшли до спортивної зали ОЗ НВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей».
Спортсменів вітали номерами художньої самодіяльності вихованці зразкового хореографічного колективу «Калинонька», учень 3-В класу ОЗ НВК Миронюк Іван, також присутні були приємно враженні від  акробатичного етюду у виконанні учениць ОЗ НВК.

З привітальним словом до учасників звернулася заступник селищного голови Тетяна Бобік: «Заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання, в першу чергу патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру, тож нехай ці змагання стануть демонстрацією високої майстерності, краси поєдинків та сили духу». Тетяна Вячеславівна також побажала учасникам гарного настрою та перемоги.  

Свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Тож у підсумку найспритнішими виявилися учні команди ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» - І місце, ІІ місце- ЗОШ І-ІІ ступенів с.Старосілля-філія ОЗНВК ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники.

Всі переможці та учасники  фестивалю «Веселі старти» були нагороджені грамотами, цінними подарунками та солодощами від Колківської селищної ради.

Відповідно до Положення фестивалю усі команди взяли участь у конкурсі на кращий дитячий малюнок на тему: «Спорт для всіх» - за здоровий спосіб життя». Усі роботи були відзначені дипломами відділу освіти, які вручив начальник відділу  Новак Леонід Олексійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь