A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Як відзначили День Соборності України у Колківській громаді

Дата: 22.01.2020 17:06
Кількість переглядів: 1151

Традиційно, у Колківській громаді пройшли урочистості до 101  річниці Дня соборності України, під час яких лунали вітальні слова, також були розгорнуті прапори України, як символ нашої єдності і перемоги, на будинках, державних установах та підприємствах громади.

КОЛКІВСЬКА ОЗНВК

Урок Соборності «Єднання заради незалежності» для учнів9-11 класів, година спілкування «Єднаймося ж, брати мої», на якій учні з цікавістю слухали розповідь вчителя історії Літвінчука Ю.Л. про важливий етап історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу. Пальчук Л.В. розповіла учням про мужній вчинок випускників школи Полінкевича Леоніда, Сохацького Андрія, які віддали своє життя, захищаючи східні кордони України, а ще школярі переглянули фільм «242», про героїзм наших солдатів у Донецькому аеропорту.

Були запалені «Вогники пам’яті» на честь борців за волю і цілісність України, учні прослухали тематичну радіогазету «Молюсь до тебе, моя стражденно Україно!», у шкільній бібліотеці підготували виставку літератури «День Соборності і Свободи України».

 

ЗЗСО с.Криничне (ФОТО)

 

ЗЗСО с.Грузятин (ФОТО)

 

Бібліотека-філія  с.Четвертня

"Духовна єдність українського народу", саме таку назву мала патріотична година виховання для учнів 5 класу в бібліотеці с. Четвертня. Школярі дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Переглянули відео про Акт Злуки та висловили свої мрії та побажання, якою вони хотіли би бачити нашу державу в майбутньому.

 

ДНЗ «Дзвіночок» с.Старосілля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь