A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урок для волинських школярів від Програми USAID "РАДА" щодо діяльності Верховної Ради України

Дата: 12.12.2019 10:36
Кількість переглядів: 696

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят и в помещенииПрограма USAID "РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво" реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
10 грудня USAID РАДА у співпраці з Апаратом Верховної Ради України організувала урок для школярів Волинської області спрямований на підвищення обізнаності дітей щодо принципу та фукцій парламенту та демократії. Такий урок у Ківерцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали і учні 9-10 класів Колківського ОЗНВК. Старшокласникам розповіли про історію українського парламентаризму, роботу та функції Верховної Ради.
Усі учасники змогли відчути себе в ролі народних депутатів, створити закон, внести поправки, висловити невдоволення створеним законом і навіть проголосувати.
Цікава інформація та інтерактивні методи навчання залишили гарні відгуки колківських школярів про проведений урок.

Інформує - соціальний педагог Олена Нагорна.

На изображении может находиться: один или несколько человекНа изображении может находиться: один или несколько человекНа изображении может находиться: один или несколько человекНа изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаютсяНа изображении может находиться: один или несколько человекНа изображении может находиться: 6 человек, люди стоят и обувь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь