Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урочистості з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 16:04
Кількість переглядів: 1166

Фото без опису06 грудня 2019 року у Колківській ОТГ відбулись урочисті з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування. На дане свято прибуло багато гостей: працівники, депутати, старости  об`єднаної територіальної громади, ветерани органів місцевого самоврядування, аби урочисто відзначити професійне свято.

З вітальною промовою до присутніх  звернувся селищний голова Олександр Палінкевич: «День місцевого самоврядування-це не просто професійне свято людей, які на різних засадах, чи то оплачуваних, чи на громадських засадах, творять село, місто, район та область. Щиро дякую кожному з вас. Особлива вдячність нашому колективу, кожному депутату, членові виконавчого комітету . За два роки ми досягли успішних результатів. Звичайно, ми прагнемо більшого і не будемо зупинятись на досягнутому. Разом ми творимо та розбудовуємо Колківську громаду.»

До виступу були запрошені депутат селищної ради, почесний громадянин Маневицького району Анатолій Бричка та голова Колківської селищної ради 1998-2002 рр. Світлана Столяр.

Після вітальних слів Олександр Палінкевич та Тетяна Бобік нагородили грамотами Колківської селищної ради кращих службовців, депутатів та ветеранів органів місцевого самоврядування за сумлінне виконання своїх обов’язків та вагомий внесок у розвиток територіторіальної громади.

Святковим концертом усіх присутніх привітали працівники Колківського БК та аматори сцени.

Неперевершена сила слова, музики, та святкової атмосфери в залі, справили та присутніх незабутнє враження.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь