Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2019 17:02
Кількість переглядів: 2085

Картинки по запросу з днем мысцевого самоврядуванняШановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято – визнання ролі місцевого самоврядування як важливого інституту демократичного суспільства та засобу реалізації інтересів громади.

Особливо відрадно, що в останні роки значно підвищилася громадська активність у визначенні пріоритетних напрямків розвитку територіальної громади. Вирішення актуальних питань є результатом тісної та плідної співпраці жителів громади, депутатського корпусу та працівників виконавчих органів селищної ради.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити територіальну громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

Шановні колеги! Прийміть мої сердечні вітання з нагоди професійного свята та щиру подяку за самовіддану працю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків у всіх ваших починаннях в ім’я розквіту рідного краю! Упевненості вам і віри у краще майбутнє, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!

 

З повагою, селищний голова                                        Олександр Палінкевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь