A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2019 17:02
Кількість переглядів: 2008

Картинки по запросу з днем мысцевого самоврядуванняШановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято – визнання ролі місцевого самоврядування як важливого інституту демократичного суспільства та засобу реалізації інтересів громади.

Особливо відрадно, що в останні роки значно підвищилася громадська активність у визначенні пріоритетних напрямків розвитку територіальної громади. Вирішення актуальних питань є результатом тісної та плідної співпраці жителів громади, депутатського корпусу та працівників виконавчих органів селищної ради.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити територіальну громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

Шановні колеги! Прийміть мої сердечні вітання з нагоди професійного свята та щиру подяку за самовіддану працю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків у всіх ваших починаннях в ім’я розквіту рідного краю! Упевненості вам і віри у краще майбутнє, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!

 

З повагою, селищний голова                                        Олександр Палінкевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь