A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Волинський обласний центр зайнятості організував у Луцьку форум «Розвиток заради майбутнього».

Дата: 05.12.2019 16:47
Кількість переглядів: 1236

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят, костюм и в помещении

Волинським  обласним центром зайнятості 3 грудня було організовано  у Луцьку форум «Розвиток заради майбутнього», на якому підбили підсумки реалізації освітніх проєктів центру зайнятості «Успішна громада» та «Територія майстерності», що діяли на території області протягом 2019 року.  На захід прийшли художники, бджолярі, рукодільники, миловари  та інші люди з «золотими» руками.  Так, у приміщенні Passage Interdit майже 80 учасників форуму презентували свої роботи і розповідали історії того, як звичайне захоплення «для душі» вони перетворили у прибуткову справу життя.

Участь у форумі взяли представники і нашої громади, а саме  селищний голова Олександр Палінкевич і відомий місцевий бджоляр Микола Горбач разом із сином та отримали подяки обласного центру зайнятості за вагомий особистий внесок у реалізацію освітнього проєкту «Територія майстерності» та активну участь у форумі.

У своєму виступі,директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зазначив: «Ми сьогодні хочемо підкреслити важливість цих ініціатив, розповісти про результати і  поділитися позитивом від того, що Волинь отримала багато нового. “Успішна громада” – проєкт, націлений на допомогу об’єднаним територіальним громадам. Ми розуміємо, що сьогодні це структури, яким потрібна підтримка і допомога в багатьох питаннях, зокрема і кадрових.  Другий, не менш цікавий проєкт – “Територія майстерності“. Його основна аудиторія – жителі сільської місцевості та ОТГ. Ми ставили за мету, аби незайняте населення, не залежно від перебування на обліку в службі зайнятості,  переймало досвід успішних людей, розуміло, що й у селі можна займатися улюбленою справою, отримувати хороші результати роботи і задоволення від того, чим займаєшся, зокрема й фінансове. Дякую своїм колегам і соціальним партнерам за те, що відповідально протягом цілого року працювали, прагнучи досягти результату, бажаючи примножити все те, що ми вміємо».На изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди сидят, костюм и в помещенииНа изображении может находиться: 3 человека, люди сидятНа изображении может находиться: Микола Васильович Горбач, текстНа изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещенииНа изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и костюмФото без описуНа изображении может находиться: 1 человек, в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь