A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ В КОЛКІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 04.12.2019 11:09
Кількість переглядів: 976

Фото без описуВ День людей з інвалідністю, який весь світ відзначає 3 грудня,  в комунальному закладі «Публічна бібліотека Колківської селищної ради» був проведений захід, приурочений до цієї дати. На нього запросили осіб, які відносяться до цієї категорії. Захід був покликаний привернути увагу до проблем цих людей, адже кожна хвилина в їхньому житті наповнена прагненням пристосуватися до самостійного життя в суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі і оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не полишає їх. Головне для них — що життя є, і воно продовжується.

Крім запрошених, на захід також завітала заступник селищного голови Тетяна Бобік, яка зазначила, що в цей день хотілося б віддати шану цим людям, які попри свої недуги демонструють свої надможливості і стають для нас прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію. Тетяна Вячеславівна від усієї громади побажала їм міцного здоров’я, сили духу і ніколи, ні за яких обставин не здаватися і не втрачати надії.

В цілому, захід пройшов в атмосфері домашнього затишку, що хоча б на годинку-другу, а все ж змогла відволікти від повсякденних негараздів, дала можливість поспілкуватися з людьми, дозволила насолодитися виступом колективу «Надія» і ще раз зрозуміти: найважливіше, що має кожен з них — це життя! І ним потрібно насолоджуватися не зважаючи ні нащо.

Крім того, Колківською селищної радою було вручено 85 продуктових наборів на суму 25 500 грн. для дітей та людей з інвалідністю нашої громади, з побажаннями міцного здоров′я, добра, благополуччя та сімейного затишку.

Хочеться подякувати всім, хто опікується такою категорією людей. Адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь