A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Працівники культури та майстри народного мистецтва Волині відзначили професійне свято

Дата: 08.11.2019 16:17
Кількість переглядів: 1348

Фото без описуВсеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Напередодні цього дня у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. До обласного центру з’їхалися делегації з усіх районів і міст області, керівники закладів культури, відомі фахівці краю та майстри народної творчості. Участь у святковому концерті взяли і представники культурної сфери Колківської громади.    

Звертаючись з вітальними словами до працівників культури заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець відзначила, що культурна сфера Волині розвивається на високому рівні, наші колективи відомі, сотні волинян мають відзнаки Президента та урядові відзнаки. Посадовиця вручила почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації кращим працівникам галузі.

З нагоди свята до присутніх звернувся заступник голови обласної ради Роман Карпюк та вручив нагороди голови обласної ради кращих фахівцям краю.

Начальник управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації Ольга Чубара щиро привітала всіх присутніх з професійним святом та вручила кращим працівникам галузі почесні грамоти та подяки управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Такою ж почесною грамотою нагороджено директора Колківського селищного будинку культури Романюка Романа Олександровича. Щиро вітаємо нагородженого з відзнакою! Здоров'я, пошани, любові від глядачів!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь