A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Творча зустріч з Мирославом Дочинцем

Дата: 07.11.2019 16:51
Кількість переглядів: 745

На изображении может находиться: 11 человек, люди сидят, стол и в помещении06 листопада в приміщенні шкільної бібліотеки ОЗНВК «Колківська ЗОШ-ІІІ ст..-ліцей» відбулася зустріч із відомим українським письменником і журналістом, лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка, Міжнародної літературної премії «Карпатська корона», премії «Українська книжка року» у номінації «За видатні досягнення у галузі художньої літератури» Мирославом Дочинцем (м. Мукачево Закарпатської області).

Автор близько 20-ти книг, чимало з яких стали бестселерами (зокрема «Многії літа. Благії літа» була видана тиражем понад мільйон примірників), охоче поділився зі мешканцями громади секретами своєї творчості та рецептами життєствердності.

Під час зустрічі Мирослав Дочинець розповів про смислове наповнення своїх книг, відповідав на поставлені запитання. Присутні мали можливість придбати книги з автографом за видавничою ціною.

Під час зустрічі пан Мирослав коротко розповів про свої основні книги: «Криничар», «Горянин», «Світован», «Многії літа. Благії літа», «Бранець чорного лісу» та ін.

«Якось один із моїх читачів сказав, що мої книги про те «як не бути бідним та дурним». Звучить кумедно, але насправді у цих словах зафіксована глибинна українська мудрість. Існує два аспекти ментальності, що поневолюють нас – страх втратити свої набутки та свій розум. Мої книги несуть подібну сутність – як людський дух шукає себе, своє служіння, тексти вміщують історії людської душі, не персонажів, а людей, які шукають своє серце і самі себе» – говорив автор. Однією із ключових фраз натхненної розмови стала: «Всі книги поділяються на три категорії – ті, яким віриш, ті, яким не віриш, і ті, яким довіряєш. Останніх – найменше, але саме вони змінюють нас».

Хочеться сподіватися, що після зустрічі з Мирославом Дочинцем мешканці Колківської ОТГ відкрили для себе автора вартого довіри.На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, гостиная, стол и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 4 человека, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит, гостиная, стол и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, в помещенииФото без описуНа изображении может находиться: 1 человек, полоски и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, гостиная и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается, стоитНа изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь