Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Новоукраїнка та Островки!

Дата: 01.11.2019 10:17
Кількість переглядів: 676

Фото без опису27 жовтня, у сонячний осінній день у селах Новоукраїнка та Островки відбулись Дні села. Як завжди, у цей день біля місцевих клубів зібрались не лише  односельчани, а й гості.

Увагу привертав духовий оркестр, який запрошував музичним супроводом гостей до залу. Ведуча свят Неля Ясковець розповіла про історії цих сіл, наголосивши, що в кожного села, як і в людини, є своя доля.

 З вітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови  Михайло Лобода.  Він розповів про діяльність селищної ради, зокрема про виконані проекти на території громади, зекономлені кошти та пріоритети на майбутнє. А також нагородив почесними грамотами та преміями учасників АТО Руслана Михальчука та Олексія Плохошко з Новоукраїнки, та фельдшера з багаторічним стажем Віру Горбач та сільського активіста Олександра Горбача з Островки. Як завжди, було відзначено за різними номінаціями жителів сіл Островки та Новоукраїнка.

Приєднались до вітань ТОВ «Баффало» і ТОВ «Агроситниця», які вручили цінні подарунки номінантам села.

Урочиста частина продовжилась концертом у виконанні артистів місцевих клубів під керівництвом Геннадія Чорнобая та народного аматорського муніципального духового оркестру районного БК смт.Маневичі з солістом Сергієм Семьоновим.  

Масу позитивних вражень у святковий день отримали жителі сіл Новоукраїнка та Островки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь