A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колківській ОТГ продовжується відновлення вуличного освітлення

Дата: 17.10.2019 16:50
Кількість переглядів: 1392

Картинки по запросу "освітленняз отг"В Колківській об’єднаній територіальній громаді тривають роботи з реконструкції та капітального ремонту вуличного освітлення.

Зокрема, у селі Ситниця  вже освітлені вулиці Шкільна, Зелена, Молодіжна. Встановлено вуличні ліхтарі з енергозберігаючими лампами. З бюджету селищної ради виділено 161 906 тис.грн. Завдяки датчикам освітлення при настанні темного часу доби світло на ліхтарях автоматично вмикається, а на світанку – вимикається.

В селі Старосілля роботи з проведення освітлення виконані на вулицях Миру, Зелена, Молодіжна та Шкільна. Загальна вартість- 156 830 тис.грн.

В селі Рудники реконструкція вуличного освітлення здійснена на вулиці Мічуріна. З місцевого бюджету виділено 151 916 тис.грн.

Також, у селі Розничі вже освітлені вулиці Надії та Шкільна. Вартість - 64 937 тис.грн., а в селі Островки – вулиця Волі загальною вартістю– 139 953 тис.грн.

Роботи з реконструкції вуличного освітлення проведені і в селищі Колки по вулиці Садова та Квітнева. З бюджету селищної ради виділено 105 061 тис.грн.

Поточний ремонт вулиць Лісова та Центральна здійснено в селі Семки на суму 35 873 тис.грн.

 

Роботи по встановленню сучасних якісних та економних LED-світильників по цих населених пунктах громади  завершено і жителі зможуть милуватися новим освітленням. Ходити нічною вулицею стане безпечніше.На изображении может находиться: небо, дерево, трава, растение, облако, на улице и природаНа изображении может находиться: небо, дерево, дом, на улице и природаНа изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природаНа изображении может находиться: небо, дерево, растение, обувь, на улице и природаНа изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природаНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: ночь, небо, на улице и природа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь