A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У ЗДО "Сонечко" с.Годомичі виконали завершальні роботи в рамках проекту капітального ремонту та утеплення даху

Дата: 17.10.2019 12:20
Кількість переглядів: 811

Фото без опису Ще один проект виконано, а саме "Капітальний ремонт даху ЗДО *Сонечко* с.Годомичі". Реконструкція даху дитсадочка була вкрай необхідна. Самій будівлі вже багато років. За цей час дах потребував капітального ремонту. Тож вирішити проблему можна було лише завдяки його ремонту.

    Нині дах на дитсадку покрили металопрофілем, утеплили горище. Також було здійснено вогнезахисну обробку елементів дерев'яних конструкцій покрівлі садочку, встановлено нові водозливи та блискавкозахист.

  Малеча села Годомичі має виховуватися в сучасних і комфортних умовах. Саме тому приділяється особлива увага дошкільним закладам освіти. Кошти на капітальний ремонт ЗДО надійшли згідно субвенції з держаного бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади. Вартість робіт 664,881 тис.грн. (при заявленій кошторисній вартості у 941 тис грн).

Фото без описуФото без описуНа изображении может находиться: небо, облако, дом, дерево и на улицеНа изображении может находиться: небо, дом, дерево, облако и на улицеНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: дом, растение, дерево и на улице


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь