A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

В Україні з’явилася послуга "е-пенсія"

Дата: 16.10.2019 11:23
Кількість переглядів: 524

Фото без описуПенсійний фонд України презентував сервіс призначення пенсії в “один клік”, що є першим етапом впровадження системи “Е-пенсія”. Новий сервіс дозволяє призначити пенсію за одне відвідування сервісного центру, попередньо подавши заяву та усі необхідні документи через вебпортал електронних послуг Фонду.

Головною метою запровадження сервісу – покращити обслуговування відвідувачів Фонду, мінімізувати витрати часу на оформлення пенсій та людський фактор. З цією метою запроваджено нову автоматизовану систему призначення пенсій, що сама визначає найбільш вигідні умови для отримувача. Відтепер кардинально змінено технологію обслуговування громадян. Раніше людині, аби призначити пенсію, потрібно було приходити до Фонду кілька разів. Послуга в “один дотик” – це лише одне відвідування установи для того, аби забрати пенсійне посвідчення.

Наступний етап впровадження системи “Е-пенсія” – створення мобільного додатку,  що дозволить отримати доступ до ресурсів вебпорталу електронних послуг Фонду з мобільних пристроїв (смартфон, планшет). 

На Порталі адміністративних послуг Черкаської області в розділі “е-сервіси” розміщені Електронні Сервіси Пенсійного фонду України, де Вам, доступні всі електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України .

Джерело

https://admin-portal.ck.gov.ua/info/news/782/details?LanguageId=0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь