A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Творчий концерт хорового колективу "Надстир'я"

Дата: 30.09.2019 16:14
Кількість переглядів: 1074

29 вересня у приміщенні Колківського будинку культури відбувся творчий концерт «Із пісні встає Україна моя» хорового колективу «Надстир’я», якому цьогоріч виповнюється 9 років. На святковий концерт до знаного на весь район колективу прийшла велика кількість глядачів, усі хто закоханий в українську пісню.

Аматорський хоровий колектив ветеранів праці “Надстир’я” – це самобутній колектив зі своєю історією і своїми традиціями.

Учасники хору – ветерани праці, люди різних професій та вікових категорій, які люблять хорове мистецтво, українську народну пісню, пісні українських авторів, що прославляють рідний край.

У виконанні учасників хору лунали різножанрові народні пісні, які відігравали у голосах “Надстир’я”  усім різнобарв'ям української пісні, змушуючи слухача то сумувати, то радіти. Особливу увагу привернула цікава гумористична пісня у виконанні Валентини Тубельцевої та Івана Вейни.

Також було вшановано хвилиною мовчання загиблих учасників бойових дій. З вітальним словом до всіх присутніх звернулась заступник селищного голови Тетяна Бобік, яка зазначила, що цікавий, різноманітний репертуар пісень свідчить про те, що Маневицький край, наша щедра співуча земля пишається своїми невичерпними талантами, які з роси і води черпають свою силу і снагу, із покоління в покоління продовжуючи примножувати духовну скарбницю краю. А також висловила щирі слова вдячності артистам за подаровану радість та побажали їм нових творчих здобутків.

Злагоджений спів учасників хорового колективу не залишив байдужим жодного слухача та зібрав шквал оплесків.

Тож бажаємо Вам подальшого творчого натхнення та високих звершень у галузі культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь