A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

З професійним святом вітали бібліотекарів громади

Дата: 30.09.2019 11:53
Кількість переглядів: 1174

Фото без опису

Бібліотека... Тиша.. Століття...
Тут книги розумні спокійно живуть
У тихій величній світлиці,
А двері широко відкриті ведуть
До знань золотої скарбниці.
Герої романів, легенд, повістей,
Тут радо говорять із нами.
В книжках – відкриття всіх великих людей,
Думки, що хвилюють віками.

Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова – це завдання кожного  бібліотекаря. У переддень Всеукраїнського дня бібліотек в Колківському будинку культури зібрались представники бібліотек-філій Публічної бібліотеки Колківської селищної ради, шкільних бібліотек та бібліотеки Колківського ВПУ. Працівники культури Ірина Волошко, Роман Зінчук, Раїса Квач та Іван Курдельчук привітали з професійним святом своїх колег бібліотекарів.

 Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості) відзначається це свято. Адже саме вони – бібліотекарі дарують людям вічну мудрість книг, саме вони знаходять в бібліотечному храмі відповідні ліки  для людських душ. Честь  і хвала вам, шановні бібліотекарі, за подвижництво, за працю, за відданість справі, якій служите серцем і душею, невсипущої енергії і  міцного здоров’я.

 

Напередодні професійного свята привітати бібліотекарів прийшли заступник голови Колківської селищної ради Тетяна Бобік, секретар селищної ради Ганна Лотвін та заступник директора Колківського ВПУ Галина Садюк, які зазначили, що діяльність бібліотечних установ нашої громади-багатогранна, а праця бібліотекарів-клопітка, складна і надзвичайно потрібна. Скромні, віддані своїй професії працівники, спонукають кожного з нас полюбити книгу, а вона, у свою чергу, ще з малечку вчить усьому доброму і вічному. Від щирого серця привітали бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і побажали успіхів у їхній благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, щастя та  благополуччя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь