Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Криничне

Дата: 29.08.2019 15:32
Кількість переглядів: 1338

Фото без опису

   

Кожен населений пункт Громади має свою історію, свої традиції та надбання, видатних та працьовитих односельчан і приводом згадати цю історію, вшанувати поважних людей, похвалитися здобутками громади є відзначення Дня села.

28 серпня 2019 р.,у релігійне свято Успіння Пресвятої Богородиці громада села Криничне відсвяткувала своє свято, на яке зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх об'єднувало одне почуття – любов до малої батьківщини.

На початку урочистостей всіх зі святом привітала в.о.старости села Ольга Махновець та вручила цінні подарунки від Колківської селищної ради та нагородили жителів села за різними номінаціями.

Слова щирої вдячності за самовіддану працю, за любов до землі, за мудрість та відповідальність висловила заступник селищного голови Тетяна Бобік всім, хто долучився до даного дійства та подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажала селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

 Гарно декоровані сцена та територія місцевого клубу, вітання від аматорів сцени, налаштовували всіх присутніх на гарний відпочинок та приємні враження. Місцеві артисти підготували чудові вокальні та хореографічні композиції. Тут панувала доброзичлива атмосфера.

      Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Криничне. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.

         Тож день села у Криничному відзначили гучно, по-родинному, з добром і любов'ю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь