A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Святкування Дня села Рудники!

Дата: 29.08.2019 13:03
Кількість переглядів: 1644

Фото без опису

       У релігійне свято Успіння Пресвятої Богородиці село Рудники відзначало свої 442 роки від дня заснування. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

В обідню пору, біля будинку культури усіх гості мали змогу сфотографуватись  біля традиційних фотозон, насолодитись чудовою грою духового оркестру, який радо запрошував мешканців до будинку культури.

До урочистого концерту підійшли з творчістю.  Із теплими словами до своїх односельців звернувся в.о. старости села Анатолій Кушнірчук . Він привітав присутніх зі святом - з днем народження Малої Батьківщини. Заступник голови Колківської ОТГ Михайло Лобода розповів скільки коштів було виділено на розвиток села за останні роки і нагородив почесними грамотами вихователя дитячого садка Світлану Миронівну Сусь та вчителя історії Івана Сильвестровича Грибка.
       Також десять подарунків приготувало ТОВ «Баффало». Серед номінантів – віддані своїй праці мешканці, невтомні трудівники, старожили, а ще наймолодша подружня пара Копилець Роман та Надія, найстарша подружня пара (60 років разом!) Копилець Всеволод Дмитрович та Тетяна Онисимівна, наймолодший мешканець народився у родині Кушнір Андрія та Зоряни.
        Концерт за участі школярів та аматорів сцени
, продовжив виступ духового оркестру. Працювала виїзна торгівля.  А ввечері на молодь чекала святкова дискотека.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь