Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Колківська громада відзначила День Державного Прапора та 28-у річницю Незалежності України!

Дата: 23.08.2019 16:05
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Сьогодні 23 серпня в переддень 28-ї річниці Незалежності України та з нагоди Дня Державного Прапора України відбулись урочисті збори біля Пам’ятного знака загиблим воїнам. Право підняти  Державний стяг під звуки Гімну на головному флагштокові громади надано Уваренко Олександру та Лищуку Юрію. Всіх мешканців громади привітала заступник  селищного голови Тетяна Бобік, побажавши мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному серці, у кожному домі, наголосивши, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор. 

Вона також закликала присутніх схилити голови «перед гарячими серцями найкращих синів і дочок України, котрі вірили у незгасну зорю свого народу, наближали її державну незалежність, будували суверенітет та сьогодні, не шкодуючи життя, захищають Батьківщину від агресора». Подяками Колківської селищної ради були відзначені кращі з кращих: за активну життєву позицію, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в розвиток держави: Бугайчук Тетяна, Янчик Олександр, Світач Ольга, Назарчук Клавдія, Козловський Валентин, Назарчук Володимир, Гапончук Лідія, Уваренко Олександр, Лищук Ігор, Волошко Ірина, Кучерук Інна, Бойко Володимир та  Тубольцева-Філімонова Валентина.

Під час заходу представники трудових колективів установ та місцевої влади поклали корзини квітів до Пам’ятного знака загиблим воїнам та біля памятника "Колківська Республіка". 

До слів привітань приєдналися настоятелі місцевих храмів Андрій Закидальський та Олександр Білінський. У виконанні Раї Квач було продекламовано патріотичний вірш про Україну.

І на завершення свята, ведучі наголосили: «віримо разом – наші спільні зусилля увінчаються успіхом. Крок за кроком, мить за миттю, рік за роком - і Україна стане сильною та процвітаючою  державою, про яку так мріяли тисячі наших славних предків,  Володимир Великий та Богдан Хмельницький, Тарас Шевченко та Іван Франко. Зі святами вас! Добра Вам і душевного затишку!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь