A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Четвертня!

Дата: 15.08.2019 14:02
Кількість переглядів: 971

Фото без опису " Пахне  рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…"

У неділю 11 серпня  жителі  села Четвертня сільською родиною відзначали  день народження свого села.  Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди,які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди радо зустрічає гостей. Чудова літня погода, щирі усміхнені обличчя, багато гостей та різних розваг зробили цей день радісним та незабутнім. Свято розпочалося із футбольного матчу між командами молоді та ветеранів села. Далі все дійство перенеслось до Будинку  культури. До урочистого концерту підійшли творчо, адже таке дійство у селян буває  раз на рік.Ведуча свята  Петрук Софія від усього серця вітала теплими словами односельчан.  У різноманітних номінаціях відзначили подарунками : найстаршу жительку села і найстаршу невістку, найменших жителів села,найстарша подружня пара,двір зразкового порядку , умілі руки,  пари які  відсвяткували срібне весілля . Із теплими словами  до своїх односельчан  звернулася староста села Махновець Ольга Миколаївна вітаючи земляків  із святом  подякувала, тим людям,  які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим хто допомагав під час підготовки святкування (директору Будинку культури Костюку С.Ф, бібліотекарю Тимощук М.А. та вчителеві української мови і літератури Довган О.Л.). Також побажала селу розквіту, міцного здоров'я та добробуту громаді, наголосивши: " Що такі свята дають людям  надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості" . У цей день на урочистсті приїхав голова   Колківської ОТГ  Палінкевич Олександр Олексійович, який привітав усіх присутніх  та підкреслив : "Що як і людина так і кожне село має свою назву, своє життя, свою культуру, свій початок, свою історію." Відзначив грамотами:сім'ю Климців  за вагомий внесок  у виховання дочки Климець Ірини, яка досягла великих досягнень у спорті  та  керуючу відділенням Четвертнянської  дільниці ТОВ ″Баффало″ Махновець Л.О.  за  активну участь у житті села.

Вітали земляків поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувалися Україні і рідному краю, рідним батькам.Усі бажаючі мали можливість сфотографуватися біля фотозони. На подвір'ї Будинку культури було розміщено дві фотозони: перша  давала можливість поринути   у минуле нашого народу, вона була оформлена у стилі української світлиці, друга була розміщена біля квітів  де дітки мали можливість погрітися на сонечку, а  бажаючі сфотографуватись на пам'ять про цей день. Свято закінчувалося, та людям не хотілося розходитись, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного,  хто завітав цієї погожої днини на свято. Хочеться вірити,  що проведення такого Дня села стане доброю традицією і в наступні роки.

  Свято продовжилося дискотекою під відкритим небом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь