A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відбулись урочистості до Дня Конституції в Колківській ОТГ

Дата: 27.06.2019 16:21
Кількість переглядів: 1119

Фото без описуСьогодні, 27 червня, біля пам'ятного знака загиблим воїнам пройшли урочистості, присвячені 23-тій річниці? Дню Конституції України, в яких взяли участь представники влади, установ, підприємств, громадськість.

Ведучі заходу нагадали присутнім, що 28 червня 1996 року в житті українського народу й української держави сталася історична подія. В результаті тривалого і напруженого конституційного процесу була прийнята Конституція України, і цього року відзначається 23-та її річниця.

До присутніх звернулася заступник селищного голови Тетяна Бобік. В своїй промові  наголосила: ""слід пам’ятати, що будь-яка, навіть найдосконаліша Конституція, неспроможна миттєво забезпечити зміни  в  суспільній свідомості та практиці. Це лише основні напрями великого і складного еволюційного процесу, які визначає і вказує Основний Закон. Усе інше залежить від нас. Від нашого порозуміння, консолідації, злагодженості і зкоординованості рішень та дій. Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а належним чином виконуватиме свої обов’язки".

На закінчення виступу усіх жителів громади Тетяна Вячеславівна привітала з Днем Конституції України та побажавла миру, спокою, здоров’я, щасливої долі, добра та процвітання.

Святкову концертну програму доповнили учасники художньої самодіяльності Колківського будинку культури.

Під час заходу представники трудових колективів установ та місцевої влади поклали корзини квітів до Пам’ятного знака загиблим воїнам та біля памятника "Колківська Республііка". 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь