A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Звітний концерт зразкового хореографічного колективу «Калинонька»

Дата: 13.06.2019 10:44
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

   Нещодавно в концертному залі Колківського будинку культури відбулося дивовижне свято. Свої таланти презентували вихованці зразкового хореографічного колективу «Калинонька» під керівництвом досвідченого хореографа Наталії Лугової.
У концертній програмі з чудовими ведучими Іванною Сиридюк та Богданом Регешуком, діти демонстрували свою майстерність як у народному жанрі, так і сучасному.
Високий рівень професійної хореографії, виконавської майстерності показали учасники колективу мешканцям і гостям селища. Глядачі насолоджувалися красою та неповторністю витончених рухів, отримуючи велике задоволення від танцювальних композицій, даруючи юним танцюристам бурхливі, нестихаючі оплески. 
У звітному концерті було понад 20 танцювальних номерів різної тематики із чудовими сценічними костюмами і відповідним музичним оформленням. Це феєричне свято мистецтва танцю в котре довело, що колектив гідно носить звання «зразкового».
Крім танцювальних номерів свої музичні вітання глядачам дарували ансамбль «Тріольчик», Анастасія Єфімова, Володимир Бобік.
Випускниці Тетяна Камець та Валерія Каразія отримали дипломи за сумлінну працю.
У фіналі концерту був представлений увесь склад ансамблю 90 дітей різного віку. Учасників заходу привітала заступник голови Колківської селищної ради Бобік Тетяна Вячеславівна.
Всі учасники заходу отримали максимум позитивних емоцій, а глядачі насолодились виступами талановитих дітей.
Висловлюємо слова подяки керівнику Луговій Наталії Сергіївні, яка свій талант, свою любов і душу віддає вихованцям танцювального колективу, за її кропітку працю, терпіння і наполегливість.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь