Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

КОНКУРС ПІДТРИМКИ КРАЩИХ ІНІЦІАТИВ ЖИТЕЛІВ КОЛКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «СПІЛЬНА ІДЕЯ-РЕАЛЬНІ ДІЇ»

Дата: 03.06.2019 14:42
Кількість переглядів: 1169

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ??????????? ?? ????????? ???????? ??? ???©???? ???????¦?????????? ??????????????

  

Колківська селищна рада оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів Колківської об’єднаної територіальної громади

«Спільна ідея-реальні дії» на 2019 рік.

Мета конкурсу – сприяти самоорганізації жителів Колківської об’єднаної територіальної громади шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Учасниками конкурсу можуть бути ініціативні групи, громадські об’єднання, органи самоорганізації населення Колківської громади, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).

2.  Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

3. Організація дозвілля (проведення спортивно - масовихзаходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, спортивні заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).

4. Розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).

5.  Впровадження енергозберігаючих заходів.

6.  Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді, відкриття нових гуртків, створення відкритих (молодіжних) просторів тощо).

7.Інші суспільно-корисні соціальні проекти.

Загальні дані про конкурс ініціатив:

Загальний бюджет конкурсу – 100 тисяч гривень (надає Колківська селищна рада).

Максимальний розмір співфінансування на реалізацію однієї ініціативи з бюджету громади  – 30  тисяч гривень.

Організація чи ініціативна група, що бере участь у конкурсі повинна забезпечити не менше  10% бюджету ініціативи власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасниками проекту.

В рамках відкритого конкурсу не передбачена підтримка ініціатив, направлених на отримання прибутків, не фінансується заробітна плата.

З Порядком проведення конкурсу кращих ініціатив жителів Колківської селищної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Колківської селищної ради за посиланням: https://kolkyrada.gov.ua/programi-pidtrimki-iniciativ-zhiteliv-kolkivskoi-ob%E2%80%99ednanoi-teritorialnoi-gromadi-spilna-ideyarealni-dii-na-2019-rik-09-06-26-05-04-2019/

    Заявки на участь в конкурсі  подаються  з 03 червня по  07 серпня 2019 року (включно) за адресою: Колківська селищна рада, смт Колки, вул.Грушевського,42 – особисто або електронною поштою за адресою kolky.sr@gmail.com: у вигляді відсканованого оригіналу, із зазначеною темою «конкурс ініціатив».

Пакет конкурсних документів має містити:

– заповнену Анкету ініціативи відповідної форми;

– переліку часників ініціативної групи (для ініціативних груп);

– бюджет ініціативи;

– додатки.

Розгляд пропозицій здійснюватиметься конкурсною комісією.

Учасники конкурсу презентуватимуть свої ідеї перед конкурсною комісією 12 серпня 2019 року в приміщенні Колківської селищної ради.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться не пізніше 10 робочих днів після визначення переможців.

Порядок проведення конкурсу, Анкету ініціатив ви можете знайти на сайті Колківської селищної ради.

Реалізація проектів повинна бути завершена до 1 листопада 2019 року.

За консультація ми можна звертатися до проектного менеджера селищної ради Тетяни Зінчук  за телефоном: 0676841093


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь