Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Волиняни, які постраждали у Польщі в ДТП чи на роботі, можуть отримати юридичну допомогу

Дата: 27.05.2019 16:17
Кількість переглядів: 1052

Фото без описуФото без опису

Реагуючи на масову трудову міграцію волинян до Польщі, Спілка юристів Польщі “Legal Protection SA” та громадська організація «”Клуб інтеграційного діалогу” розпочинають Програму захисту прав та свобод волинян, які постраждали чи втратили близьких на території Польщі протягом останніх 20-ти років.

 

Запрошуємо на консультації по Відшкодуваннях з Польських Страхових фондів усіх, хто за 1999-2019рр на території Польщі потрапив в ДТП (водії, пасажири, пішоходи), отримав травми на різноманітних, в тому числі сільськогосподарських роботах в Польщі, втратив близьких внаслідок нещасних випадків в Польщі(на роботі, в ДТП тощо). 
Також, УВАГА, розглядаються справи постраждалих в ДТП на території України, при умові участі у ДТП хоча би одного авто на польській реєстрації ("бляхи" тощо)

УВАГА!!! ????
До розгляду приймаються вищезгадані нещасні випадки на території Польщі строком давності до 20-ти років!!! Якщо ви знаєте такі випадки серед близьких, друзів, знайомих – будь ласка повідомте їм цю інформацію!

ВАЖЛИВО !!!????
При настанні нещасного випадку у Польщі (травми на роботі, по дорозі на роботу чи з роботи, ДТП тощо) вкрай важливо викликати ШВИДКУ та ПОЛІЦІЮ для фіксації нещасного випадку, далі телефонуйте нам. Будь ласка, дорогі волиняни – пам’ятайте це

Контакти на Волині
??+38 066 3073966
??+38 067 3702015

Заповнити Google форму ????
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfW6pdxnZa2sUkKS5…/viewform

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь