A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Працівники «Колківського ЛГ» проводять відкриті уроки у школах

Дата: 17.05.2019 16:10
Кількість переглядів: 668

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????

Так, у  ЗЗСО с.Рудники працівники Колківського лісового господарства, зокрема, головний лісничий Люшук Руслан Володимирович та інженер лісових культур Оксенюк Ірина Юріївна провели відкритий урок на тему: "Ліс - це легені планети".

Урок був спрямовані на поглиблення еколого-лісівничої освіти молоді. Школярі із задоволенням слухали розповіді працівників лісгоспу про ліси та їх важливість для існування життя на планеті. Лісівники розповіли про те, що комплекс робіт із вирощування лісу разом із заготівлею деревини називається лісовим господарством. Також закликали поважати працю лісівника!

«Будьте відповідальними та обережними, оскільки досить скоро у вас розпочнуться літні канікули і всі масово відпочиватимуть у лісі. Пам’ятайте, що ліс належить не тільки нам, але і усім лісовим мешканцям, що оселилися у ньому», – зазначив Руслан Володимирович.

Наприкінці уроків діти подякували своїм гостям за цікаві розповіді! Лісівники в свою чергу попросили школярів пам`ятати, що ліс – культура поколінь. Він – легені планети, прихисток для.тварин, птахів, комах; він лікує, він годує, зігріває, дає цінну деревину.

Тож бережіть ліс! Саджайте і доглядайте за деревами!

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 33 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 6 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ?????»???° ?? ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???°?????µ?????µ???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 3 ???µ?»?????µ???°, ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???° ???»?????µ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь