A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Сьогодні стартує основна сесія ЗНО-2019

Дата: 20.05.2019 16:58
Кількість переглядів: 768

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?·???? 2019

   У вівторок 21 травня, в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.
Результати іспитів будуть враховані як результати державної підсумкової атестації, а також, за бажанням випускників, як вступні випробування при вступі до закладів вищої освіти, - повідомляє Освіта.ua.

Графік проведення зовнішнього оцінювання
У 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іноземних мов та фізики. ЗНО з історії України, біології, географії та хімії відбудеться у червні.

Інформаційна сторінка учасника ЗНО
Для кожного зареєстрованого учасника зовнішнього оцінювання створена інформаційна сторінка, на який буде розміщуватись основна інформація про перебіг тестування. Також на інформаційній сторінці розміщене запрошення-перепустка на ЗНО, в якій вказано місце та час проведення тестування з кожного навчального предмета.
Доступ до сторінки здійснюється за номером і пін-кодом, що вказані у сертифікаті ЗНО.
Допуск до пунктів тестування
Усі тести зовнішнього незалежного оцінювання розпочинатимуться об 11-й годині. Допуск учасників зовнішнього оцінювання до пункту ЗНО розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку тестування.

Учасник зовнішнього оцінювання для допуску до пункту ЗНО обов’язково має пред’явити:

- сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
- документ, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті;
- запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні.

Увага! За умови відсутності Сертифіката та документа, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті, учасник зовнішнього оцінювання не допускається до проходження зовнішнього оцінювання. Учасники зовнішнього оцінювання, які запізнилися, до пункту ЗНО також не допускаються.

Оголошення правильних відповідей
З метою інформування учасників зовнішнього оцінювання, правильні відповіді на завдання кожного тесту оголошуються наступного робочого дня після проведення тестування з певного навчального предмета.
Визначення результатів ЗНО
Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з кожного предмета відбувається у декілька етапів, основними з яких є: встановлення порога «склав/не склав» для кожного тесту, переведення тестових балів кожного учасника в оцінки за рейтинговою шкалою 100-200 балів, переведення тестових балів в оцінки за шкалою 1-12 балів та розміщення результатів учасника ЗНО на інформаційній сторінці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь