A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

АКЦІЯ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Дата: 19.04.2019 15:04
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

Щороку у третю суботу квітня, коли наша земля вже готова до весняного оновлення, в Україні проходить День довкілля. Мешканці Колківської об’єднаної територіальної громади також хочуть, щоб наше селище і села були впорядкованими і чистими, тому 19 квітня активно взяли участь у їх благоустрої.

 Щорічна акція "За чисте довкілля" не оминула й працівників апарату селищної  ради та відділу освіти.  Вони вигрібали суху торішню траву, вирубували зарослі, пофарбували нову огорожу парку, активно працювали над впорядкуванням братських могил, пам’ятних знаків, кладовищ, білили бордюри і дерева, упорядковували квітники в центрі селища.

Працівники старостинських округів, закладів освіти і культури  разом із учнями та жителями, які небайдуже ставляться до впорядкування  свого  села,  також взяли участь  у весняній акції «За чисте довкілля». Спільними зусиллями  було прибрано прилеглі території, місця загального користування, наводився порядок на дитячих майданчиках, біля пам’ятників загиблим воїнам. Не забули і про автобусні зупинки, де також було прибрано і вивезено сміття.

Усі трудились старанно, і результат спільної праці порадував усіх.

Тож нехай весняне тепло згуртує мешканців ОТГ, керівників та працівників установ, підприємств та організацій, щоб належним чином впорядкувати територію населених пунктів. Чисте довкілля, затишок і охайність – це запорука успішної громади. Передаємо естафету небайдужим жителям нашої громади!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь