Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Почесне ІІІ місце в обласних відкритих змаганнях з повітряних зміїв

Дата: 17.04.2019 09:29
Кількість переглядів: 1092

Фото без опису                 

          13 квітня 2019 року на берегах р.Стир біля с.Рованці відбулись обласні відкриті змагання з повітряних зміїв, організовані центром науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти і науки Волинської ОДА. У змаганнях взяли участь 12 команд із різних районів та міст області. Програма змагань передбачала особисто-командну першість у 8 класах моделей. Надзвичайно видовищними стали запуски моделей Z7(змійковий потяг).Відсутність вітру достатньої сили, не дала можливості продемонструвати всю свою майстерність пілотажникам. Але не дивлячись на погодні умови повітряні бої були надзвичайно напружені. Команду нашої громади, на цих змагання, представляли вихованці Центру розвитку і творчості дітей та юнацтва Колківської селищної ради, які здобули почесне ІІІ місце.  Готував команду Медиченко Ігор Борисович.

Фото без опису      Переможці в командній та особистій першості нагороджені дипломами, медалями та кубками, а керівники команд – грамотами за вагомий особистий внесок та креативний підхід до виховання підростаючого покоління, активну діяльність щодо виявлення, розвитку та підтримки творчо обдарованих дітей, підготовку переможців обласних відкритих змагань учнівської молоді з повітряних зміїв.
      Вітаємо переможців обласних відкритих змагань учнівської молоді з повітряних зміїв, бажаємо всім учасникам, їх керівникам подальших успіхів, вдалих стартів та нових перемог!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь