A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Рейд по спалюванню сухої рослинності на полях

Дата: 15.04.2019 14:58
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

      З метою зменшення випадків загорання сухої трави та торфовищ, що мають сезонний характер, наносять шкоду довкіллю та становлять реальну небезпеку для населення, в період з 20 березня по 12 квітня 2019 року працівниками Маневицького РВ УДСНС України у Волинській області, працівниками Маневицького відділу поліції та головним спеціалістом - державним інспектором ОНПС державної екологічної інспекції у Волинській області Володимиром Ольховіком проведено щоденні рейди по недопущенню спалюванню сухої рослинності на полях поблизу населених пунктів Маневицького району. До проведення рейдів залучались також працівники органів місцевого самоврядування.

Найбільше випадків спалювання сухої трави спостерігались на територіях Будківської, Костюхнівської, Довжицької, Гораймівської, Троянівської, Чорнижівської сільських рад та Колківської селищної ради ОТГ.

При виявлених рейдовою групою фактах підпалювання сухої трави протягом даного періоду складено 12 протоколів про адміністративне правопорушення за ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протоколи складені на жительку села Велика Ведмежка; жителя села Кам’януха; жителя села Бережниця; жителя села Кукли; жителя села Гута Лісівська; жителя села Новосілки; жителя села Комарово; жителя села Новосілки; жителя села Гораймівка; жительки села Граддя; жителя села Колодії; жителя села Новосілки.

Під час рейдів по недопущенню спалюванню сухої рослинності жителям Маневицького району розказано, що спалювання сухої рослинності та розведення багать на торф’яниках – це не тільки порушення правил пожежної безпеки, а й злочин проти природи. Громадяни, які порушують вимоги пожежної безпеки на своїх присадибних ділянках чи земельних паях, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Роздавалась також друкована продукція з роз'ясненнями щодо заборони спалювання сухої рослинності.

 

Управління ДСНС у Волинській області на сайті УДСНС

https://vl.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/9388.html   

Слупачик А.О. 0984670608

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь